Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, е диагностициран с рак,

...
Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, е диагностициран с рак,
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Благодетелят на Локо Сф болен от рак!

Собственикът на Локомотив София - Иван Василев, е диагностициран с рак, научи Lupa.bg. Именно това е една от аргументите Бозата, както е прочут във футболните среди, да се отдръпна и вместо да налива пари в клуба от " Надежда ", да заплаща за своето здраве и лекуване.

Василев разгласи преди повече от месец, че стопира финансирането и си потегля след края на сезона. Тогава доста хора си помислиха, че той към момента е гневен на почитателите на тима, с които от дълго време " не мелят брашно ". Последният подобен образец беше в дребното столично дерби със Славия, изгубено с 1:2 на стадион  " Локомотив ".

" Знаете, че става въпрос за група почитатели, а не за общата и огромна маса от последователи на Локото. Ние имаме почитатели освен в София, само че и в цяла България. Те са възпитани хора, обичащи същински тима. Хора, които поддържат мен и моя екип. На другите им споделих да търсят опция, само че не го вършат ", съобщи тогава Бозата.

В последните мачове сред предприемача и агитката нещата се изостриха още повече, откакто той прати хора от частната компания, охраняваща мачовете на Локо Сф, да бие така и така дребното почитатели, идващи на мачовете. Това се случи при семейството на Ботев Пд, изгубено с 0:4. Преди това през сезона имаше още два случая, като в един от тях яките момчета си разрешиха да респектират и по-възрастни последователи на " червено-черните ", сядащи в централния бранш. Диагнозата на Иван Василев е рак, който за жалост е открит в много късен етап.

Бизнесменът към този момент се е свързал със свои другари в чужбина, както и се е съветвал с български лекари, които са го посъветвали да организира лекуването си в Германия. Според някои ще коства от порядъка на 150-200 хиляди евро.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР